Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Футбольні змагання серед школярів «Шкіряний м’яч» пройшли в Торецьку

У Торецьку на футбольному майданчику «Чемпіон» СК «FitLine» відбулася відкрита першість міста серед загальноосвітніх навчальних закладів «Шкіряний м’яч 2016».

Змагання проводилися в два етапи. На першому з них команди розділилися на дві групи по шість команд. У другий етап виходили колективи, що посіли 1 та 2 місця у своїх групах – переможці тут визначилися тільки за різницею забитих і пропущених голів.

Фінальна гра була цікавою і видовищною, з перших хвилин протистояння були на кожній ділянці поля. Забивши першими, гравці команди ЗОШ № 10 отримали перевагу і стали грати на контратаках. Це допомогло їм забити два м’ячі ще в першому таймі і в підсумку стали переможцями турніру.

Нагороджували хлопців перший заступник міського голови Ярослав Руденко, заступник начальника міського відділу освіти Наталя Тинкован, голова міської федерації футболу Володимир Шатравка і головний суддя змагань Дмитро Реплянський. Переможець турніру отримав Кубок та грамоти, призери – грамоти. У номінації «кращий гравець турніру» другий рік поспіль визнали Владислава Черемховського (ЗОШ № 9), кращим бомбардиром став Владислав Дорожан (УВК «Школа – ліцей»), у активі якого 11 забитих м’ячів, кращим захисником – Ігор Домбровський (ЗОШ № 10), кращим воротарем – Андрій Бойченко (ЗОШ № 20).

 
17.10.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах