Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Команда держслужбовців Донеччини посіла 9 місце на Всеукраїнській спартакіаді

З 28 вересня по 1 жовтня в Ужгороді проходили фінальні змагання ХVІІІ Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців.

Від Донеччини на Закарпаття поїхала збірна у складі 22-х чоловік. Серед членів команди нашого регіону – працівники облдержадміністрації (департаменту економіки, управління з питань фізичної культури та спорту, управління автомобільного транспорту), представники Нікольської, Мангушської, Слов’янської, Волноваської, Великоновосілківської райдержадміністрацій, Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області, Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області, Головного управління Державної казначейської служби України у Донецькій області, Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області, Слов’янського об’єднаного міського військового комісаріату Донецької області.

Усього в Спартакіаді брали участь команди 23-х регіонів України. Збірна Донеччини виступала в усіх п’яти видах змагань: футзалі, волейболі, настільному тенісі, шахах і шашках, і в підсумковому заліку посіла 9 місце.

Найкращий результат представники Донецької області показали у волейболі, де стали четвертими. У вирішальному матчі за 3 місце вони поступилися команді Закарпаття.

Відзначимо також, що в змаганнях з шахів збірна Донеччини посіла 7 місце.

 
01.10.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах