Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олімпійський урок провели в маріупольській ЗОШ № 1

29 вересня в Маріуполі в ЗОШ № 1 пройшов Олімпійський урок, присвячений закриттю Олімпійських та Паралімпійських ігор 2016 року, які проходили в бразильському Ріо-де-Жанейро.

Перед вихованцями школи виступили представники олімпійських видів спорту: греко-римська боротьба (тренер Андрій Матійченко), спортивна гімнастика (тренер В’ячеслав Кисельов), художня гімнастика (тренер І.Кулішенко), а також учасник минулої Паралімпіади, пауерліфтер Антон Крюков.

На уроці були присутні заступник Маріупольської міської голови Ксенія Сухова, начальник управління з фізичної культури і спорту міськради Давід Табатадзе, начальник управління освіти міськради Світлана Добровольська.

Спортсмени продемонстрували свою фізичну підготовку, майстерність володінням прийомами самооборони і показали акробатичні елементи. Антон Крюков розповів про роль спорту в його житті.

Свято завершилося спортивними естафетами та вікторинами. Переможці та найактивніші учасники отримали призи і цінні подарунки від управління з фізичної культури і спорту Маріупольської міськради та відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області.

 

 
30.09.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах