Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


ХК «Донбас» поступається «Дженералз» у серії буллітів

Уп’яте в історії протистояння «Дженералз» і «Донбас» не зуміли виявити сильнішого в основний час.

Старт поєдинку чемпіонату України, який відбувся 28 вересня, дався команді Анатолія Степанищева непросто – уже на другій хвилині гості залишилися в меншості після видалення Єгорова. «Дженералз», скориставшись чисельною перевагою, створили кілька небезпечних моментів біля воріт Царегородцева, але голкіпер донеччан виручив свою команду. Після того як склади вирівнялися, «Донбас» перехопив ініціативу і зміг реалізувати одну зі своїх атак. Застати зненацька Петрова вдалося захиснику Ігорю Кугуту, який точно кинув від синьої лінії, записавши у свій актив дебютну шайбу в Українській хокейній лізі – 0:1.

Гнути свою лінію «Донбас» продовжив і в другому періоді, продовжуючи загострювати гру поблизу володінь воротаря «Дженералз». Однак подвоїти рахунок гостям не вдалося.

Ігрова перевага була на боці донеччан і в заключному відрізку. Однак реалізувати свій момент абсолютно несподівано вдалося саме киянам. Відновив паритет у рахунку Олексій Басков, який прорвався крізь оборону «Донбасу» і точно кинув в ворота повз Царегородцева – 1:1.

У час, що залишився, опоненти уважно діяли в обороні і без голів обійшлися в овертаймі. А ось у серії післяматчевих штрафних кидків більш вдалими виявилися кияни.

«Дженералз» Київ - «Донбас» Донецьк – 2:1 Б (0:1, 0:0, 1:0, 0:0, 1:0).

Шайби: 0:1 Кугут (Захаров, Гаврик), 11:37 1:1 Басков, 55:27.

Буллітна серія: 0:0 Бондарєв (воротар), 0:0 Басков (мимо), 0:0 Никифоров (воротар), 0:0 Ципнятов (воротар), 0:0 Кочетков (воротар), 0:0 Лялька (воротар); 1:0 Ципнятов, 1:0 Буценко (воротар).

За інформацією прес-служби ХК «Донбас»
 
29.09.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах