Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Команда Донецької області стартувала на Всеукраїнській спартакіаді серед держслужбовців

28 вересня в Ужгороді відбулося урочисте відкриття фінальних змагань ХVІІІ Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців.

Від Донеччини на Закарпаття поїхала збірна у складі 22-х чоловік. Серед членів команди нашого регіону – працівники облдержадміністрації (департаменту економіки, управління з питань фізичної культури та спорту, управління автомобільного транспорту), представники Нікольської, Мангушської, Слов’янської, Волноваської, Великоновосілківської райдержадміністрацій, Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області, Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області, Головного управління Державної казначейської служби України у Донецькій області, Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області, Слов’янського об’єднаного міського військового комісаріату Донецької області.

Усього в Спартакіаді беруть участь команди 22-х регіонів України, які визначатимуть кращих у п’яти видах змагань: міні-футболі, волейболі, настільному тенісі, шахах і шашках.

Зазначимо, що за підсумками першого дня волейбольна команда Донеччини обіграла суперників зі Львівської та Сумської областей, таким чином вийшовши до 1/8 фіналу.

Змагання триватимуть до 1 жовтня.

 
28.09.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах