Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Туристський зліт відбувся у Великоновосілківському районі

З метою пропаганди та популяризації фізичної культури та спорту серед населення Великоновосілківського району, відзначення Дня фізичної культури і спорту, 2-3 вересня на базі Нескученського ДОЦ «Дружба» відбувся районний туристський зліт команд первинних профспілкових організацій працівників закладів освіти.

Організаторами зльоту виступили відділ молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, районна організація профспілки працівників освіти і науки України та працівники районного центру дитячої та юнацької творчості.

У змаганнях взяли участь дев’ять команд: збірна Олексіївської ЗОШ І-ІІІ ст., Богатирської ЗОШ І-ІІІ ст. та ДНЗ (ясла-садка) с. Олексіївка «Улыбка», збірна Розливенської ЗОШ І-ІІІ ст. та ДНЗ (ясла-садка) с-ща Розлив «Ураган», збірна Октябрської ЗОШ І-ІІІ ст. «Озорные смайлы», збірна Великоновосілківської гімназії з ЗОШ І ст. «Аист», збірна Великоновосілківської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 «Второе дыхание», збірна Нескучненської ЗОШ І-ІІІ ст. «Neskучка», збірна Комарської ЗОШ І-ІІІ ст. «Эдельвейс», збірна Піддубненської ЗОШ І-ІІІ ст. «Піддубчани» та збірна Шевченківської ЗОШ І-ІІІ ст. «Живчики».

Програма зльоту складалася з конкурсної та спортивної програм.

У перший день спортсмени визначали кращих у змаганнях конкурсної програми: облаштування бівуаку, приготування польової каші та виконання туристської пісні.

Другий день, до якого увійшли змагання з туризму, був не менш яскравим та напруженим, насиченим емоціями та самовідданістю гравців. Спортивна програма складалася з конкурсу «Азимут», розпалювання вогнища, кидання мотузки та смуги перешкод (паралельні перила, переправа по колоді, купини, маятник).

Враховуючи набрані бали за участь у кожному з видів змагань призові командні місця розділились наступним чином:

ІІІ місце – збірна команда Піддубненської ЗОШ І-ІІІ ст. «Піддубчани»;
ІІ місце – збірна команда Олексіївської ЗОШ І-ІІІ ст., Богатирської ЗОШ І-ІІІ ст. та ДНЗ (ясла-садка) с. Олексіївка «Улыбка»;
І місце – збірна команда Великоновосілківської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 «Второе дыхание».

У якості заохочувальних призів переможці були нагороджені грамотами та туристським спорядженням.

 
06.09.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах