Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Для дітей Слов’янська провели спортивно-розважальну програму «Веселі старти»

11 вересня на центральній площі Слов’янська пройшла спортивно-розважальна програма для дітей мікрорайонів міста «Веселі старти», присвячена святкуванню Дню фізичної культури і спорту України.

Організаторами заходу виступили спеціалісти міського центру «Спорт для всіх» разом зі слов’янським осередком громадської організації «Пласт».

Участь у змаганнях взяли юнаки та дівчата віком 10-12 років з 12-ти команд-мікрорайонів міста: Семенівка, Слов’янський курорт, Центр-1, Центр-2, Артема (ЗОШ № 13), Ж/д-1, Ж/д-2, Хімік, Лимани, ЖЕУ-3 (Молодіжний), Черевківка та Словважмаш.

Змагання проходили у формі «квесту»: команди через кожні 5 хвилин переходили від одного контрольного пункту до іншого, виконуючи на певному етапі певне завдання. Загалом захід видався досить насиченим різноманітними конкурсами.

У підсумку, у загальнокомандному заліку третє місце посіла команда мікрорайону Слов’янський курорт, другим став колектив мікрорайону Хімік, а перемогу здобули представники мікрорайону Артема.

Усі учасники спортивно-розважального заходу отримали сувеніри та солодкі подарунки, а переможці і призери були відзначені призами від Слов’янської міської ради, Благодійного фонду «Дорога жизни», народного депутата України Юрія Солода та ПАО КБ «ПРИВАТБАНК».

 
15.09.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах