Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську відбувся турнір в рамках тижня масового футболу

На спортивному майданчику школи № 7 Слов’янська пройшов турнір з футзалу, присвячений Дню фізичної культури і спорту та Дню міста Слов’янська. Він відкривав тиждень масового футболу, що проводиться ФІФА в усьому світі.

У змаганнях брали участь 6 команд з Дружківки, Святогірська, Слов’янська і Краматорська.

На попередньому етапі в групі «А» збірна команда ДДПУ переграла краматорський «Легіон» 3:2, але поступилася Дружківському «Конкорду» 2:9. Дружківчани в свою чергу перемогли краматорчан з рахунком 5:1.

У групі «Б» друга команда ДДПУ, іменована «Студенти», каменя від каменю не залишила від оборони краматорської «Кілікії», що представляє вірменську діаспору цього міста, - 10:0. А матч із командою «Святогір’я» «Студенти» завершили внічию 3:3. Святогірці у впертій боротьбі вирвали перемогу в матчі з краматорчанами – 6:4, і вийшли у фінал з другого місця.

У півфіналах «студентське дербі» завершилося розгромом другої команди педуніверситету 12:2, а в поєдинку «Конкорда» і «Святогір’я» все вирішила кінцівка матчу. Позначився досвід дружківців, які поступаючись по ходу 1:2, зуміли переломити хід гри і виграли 6:2.

У матчі за третє місце «студенти» всуху програли святогірцям 0:8. А у фінальному поєдинку «Конкорд» знову обіграв збірну ДДТУ, хоча і першим пропустив м’яч. На цей раз із рахунком 5:1.

Кращими гравцями турніру були визнані: воротар збірної ДДПУ Дмитро Рубан, лідер команди «Конкорд» Костянтин Зосімов, а також Андрій Грива зі Святогірська і представник «Студентів» Влад Базилевич.

 

За інформацією прес-служби федерації футболу Донецької області

 
14.09.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах