Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Мар’їнці урочисто відкрили боксерський ринг

У День фізичної культури і спорту 10 вересня в Мар’їнській районній дитячо-юнацькій спортивній школі відбулося урочисте відкриття боксерського рингу.

З привітаннями на свято завітали голова Мар’їнської райдержадміністрації Володимир Мороз, голова районної ради Олег Дяченко, перший заступник голови райдержадміністрації Тетяна Збицька, начальник відділу освіти райдержадміністрації Людмила Зайцева та завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Грибань. Вони побажали вихованцям школи міцного здоров’я, мирного неба, наполегливості, наснаги та підкорення нових спортивних висот задля процвітання Мар’їнського району, Донеччини та всієї України.

На заході також були присутні представники Міжнародного благодійного фонду «Карітас», які надали велику допомогу у відбудові дитячо-юнацької спортивної школи.

Право урочисто відкрити боксерський ринг було надано голові Мар’їнської райдержадміністрації Володимиру Морозу та голові районної ради Олегу Дяченку.

Цього дня з нетерпінням чекали вихованці спортивної школи, їх батьки та тренер Олександр Безродний. Після відкриття рингу діти провели боксерські бої в різних вагових категоріях та показали елементи карате.

За вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію фізичної культури та спорту в Мар’їнському районі, виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня фізичної культури і спорту тренери районної дитячо-юнацької спортивної школи були нагороджені почесними грамотами райдержадміністрації.

 

 
14.09.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах