Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Всеукраїнською національною федерацією дворового футболу ініційоване проведення Всеукраїнських змагань

Участь у змаганнях беруть всі бажаючи збірні команди ЗОШ, ДЮКів та аматорські команди за місцем проживання у вікових групах 2003-2004 та 2002-2001 років народження

І етап Всеукраїнських змагань з дворового футболу був проведений у червні в м. Полтава, ІІ етап у липні в м. Київ.
Визначення переможців ІІІ етапу відбулось в Донецькій області.
За підсумками попередніх відбіркових змагань, що були проведені в регіоні у 4-х зонах: в містах Донецьк, Ясинувата, Маріуполь, Костянтинівка, були визначені 8 команд-переможниць у 2-х вікових категоріях.
Таким чином, у фіналі ІІІ етапу Всеукраїнських змагань з дворового футболу в Донецькій області зустрілись аматорські команди м. Краматорськ, м. Білозірськ (Добропільського району), м. Дружківка та Костянтинівського району.
Фінальні змагання пройшли 11 серпня 2013 року на міні-футбольному полі за місцем проживання в с. Ілліча Костянтинівського району Донецької області.
На урочистому відкритті змагань були присутні: Президент Всеукраїнської федерації дворового футболу Ківа Ілля Володимирович, заступник голови Костянтинівської районної державної адміністрації Трофимова Наталя Миколаївна, заступник директора ДОЦФЗН «Спорт для всіх» Перебийніс Світлана Вікторівна, представники спортивної громадськості та жителі регіону.
За підсумками змагань команди у своїх вікових категоріях посіли однакові місця: І місце м. Білозірськ (Добропільського району), ІІ місце – м. Краматорськ, ІІІ місце – м. Дружківка, ІV місце – Костянтинівський район.
Призери змагань були нагороджені Кубками, медалями, грамотами та цінними подарунками від Всеукраїнської національної федерації дворового футболу та ДОЦФЗН «Спорт для всіх». Команди, що посіли останні місця у своїх вікових групах отримали заохочувальні призи «За активну участь».
Переможці змагань будуть представляти Донецьку область на фіналі Всеукраїнських змагань з дворового футболу, який відбудеться в м. Київ 24 серпня 2013 року на базі НСК «Олімпійський».
На території регіону змагання були проведені за підтримки Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
 

 
13.08.2013

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах