Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Велосипедисти Донеччини здобули нагороди Кубку України на шосе

1-4 вересня в Харкові проходив Кубок України з велосипедного спорту на шосе в індивідуальній гонці на час, груповій гонці та гонці-критеріум серед чоловіків та жінок.

Донецьку область у змаганнях представляла молодіжна команда у складі 6 чоловіків та 1 жінки (зазначимо, Валерія Кононенко в цей час брала участь у міжнародних змаганнях в Італії).

У перший день змагань у індивідуальній гонці на час 25 км «бронзу» з результатом 34 хв. 50 сек. здобув молодий юніор Данило Нікулін. Його товариш по команді Кирило Рогозін посів 5 місце з часом 35 хв. 23 сек., а ще один донеччанин Тимур Русія був сьомим – 36 хв. 36 сек. Перемогу тут здобув досвідчений Володимир Фредюк з Миколаївщини (34 хв. 39 сек.), а другим став Сергій Гречина (34 хв. 44 сек.).

Серед жінок перемогу в гонці на час 25 км здобула спортсменка Донецької області Віра Борисюк з результатом 42 хв. 03 сек. Друге та третє місця – у спортсменок Миколаївської області Ксенії Федотової (42 хв. 23 сек.) і Яни Майданик (43 хв. 11 сек.).

У другий день змагань у груповій гонці на 120 км серед чоловіків молодий велосипедист Донецької області Данило Нікулін посів третє місце, Тимур Русія став сьомим, Кирило Рогозін – одинадцятим.

У гонці-критеріум на 50 км серед чоловіків, яка проходила в третій день змагань, представник нашого регіону Тимур Русія здобув «бронзу». Переміг тут Юрій Агарков, друге місце посів Сергій Гречина (обидва – з Миколаєва).

Серед жінок у гонці-критеріум на дистанції 25 км наша Віра Борисюк стала третьою, першою фінішувала Вікторія Бондарь (Миколаїв), другою – Ксенія Федотова (Кіровоград-Миколаїв).

Зазначені змагання були останньою підготовкою до чемпіонату Європи з велоспорту на шосе, який проходитиме у Франції з 13 по 19 вересня. Для участі в ньому до складу збірної команди України включені 5 спортсменів Донецької області: серед чоловіків до 23 років – Тимур Малєєв, Ілля Клєпіков, Ринат Удод (ШВСМ), серед жінок – Валерія Кононенко (ОСДЮСШОР з велосипедного спорту), серед юніорів – Данило Нікулін (ОСДЮСШОР з велосипедного спорту).

 
06.09.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах