Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На святі до Дня Незалежності України в Краматорську виступив юний талант Давид Рубець

24 серпня гостем святкової програми до Дня Незалежності України, яка проходила в Краматорську на площі Миру, став 10-річний спортивний талант із села Дачне Мар’їнського району Давид Рубець.

Давид – півфіналіст Всеукраїнського шоу «Україна має талант Діти», чемпіон України з гирьового спорту серед школярів 2015 року, володар Кубку Європи з силового жонглювання 2016 року, лауреат Першої премії Всеукраїнського конкурсу-фестивалю «Звезды выходят на сцену».

На головної площі Краматорська Давид виступив з номером під назвою «Джеймс Бонд». Хлопчик жонглював гирями вагою по 8 і 16 кг, при цьому підкоривши глядачів не тільки силою, але й артистизмом.

Після завершення яскравого виступу зі словами привітання до юного спортсмена звернувся начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик:

- Давиде, ти заразив усіх присутніх духом спорту, здорового способу життя. Я бажаю, щоб у майбутньому ми всі почули твоє ім’я на п’єдесталах пошани змагань найвищого рівня. За твій талант велике дякую кажу тобі і твоїм батькам!

На згадку про цей святковий день Володимир Мицик вручив Давиду спортивні подарунки.

Після свого виступу хлопчик запевнив, що продовжуватиме вдосконалювати свою майстерність і рівнятиметься на свого батька:

- Займатися гирями я почав з шести років. Мені самому стало цікаво, як займається мій тато (а він це робить професійно), і я захотів спробувати. Тренуванням я приділяю годину-півтори на добу, відпочиваю через день – у вівторок, у четвер і в неділю. До шоу «Україна має талант Діти» дуже довго готувався, провів, напевно, тренувань 150. І залишився задоволений своїм виступом. Мій рекорд? Зараз я разів п’ять піднімаю дві гирі по 16 кг – це 32 кг, моя вага. У минулому році в місті Токмак я став чемпіоном України з гирьового спорту серед школярів, і цього року також планую взяти в ньому участь. Загалом, хочу їздити по різних країнах і отримувати нагороди за свої виступи.

 
24.08.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах