Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


В місті Горлівка стартував відбірковий тур Чемпіонату дворового футболу «Ярдбол-2013» на Кубок міського голови

В місті Горлівка стартував відбірковий тур Чемпіонату дворового футболу «Ярдбол-2013» на Кубок міського голови Євгена Клеп, організований відділом фізичної культури та спорту департаменту освіти молоді та спорту міської ради, Молодіжним парламентом та Горлівським союзом молоді «Україна молода». Незважаючи на екстремальні погодні умови, 3 серпня 2013 відбулися перші ігри в самих різних районах на дворових та шкільних спортивних майданчиках міста, в яких взяли участь 25 команд (19 - молодша вікова група і 6 - старша). Ні дощ, ні виснажлива спека не змогли перешкодити проведенню зустрічей.

Жорсткий відбір дозволив визначити учасників другого туру відбіркових ігор, які будуть брати участь у змаганнях 10 серпня 2013. Запрошувалися хлопців від 14 до 17 років в першу вікову групу і старші за 18 - в другу. Вони сформували аматорські збірні команди.
Важлива умова для учасників - це відсутність обмежень за станом здоров'я.
Що відрізняє Ярдбол від міні-футболу або пляжного футболу?
Перше - це відсутність строгих правил гри, точніше тільки два основних правила - не брати м'яч руками і не заподіювати шкоду противнику. Друге - це відсутність чітких меж ігрового поля. Тільки ворота визначають їх.

 

 
06.08.2013

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах