Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


В управлінні з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації пройшла прес-конференція, присвячена призеркам чемпіонату світу з водних видів спорту

У зустрічі з журналістами взяли участь заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, бронзові призери чемпіонату світу – донеччанки - Марина Голядкіна, Олена Гречихіна, Ганна Клименко та головний спеціаліст управління з питань фізкультури і спорту, куратор синхронного плавання Анжела Рибалка.

"Вперше Україна піднялася на п'єдестал пошани з синхронного плавання. Виступаючи в Барселоні, наша збірна гідно представила Україну. Синхронне плавання, як вид спорту, досить молодий, тому, у нас є всі шанси на світле майбутнє. Думаю, що відчувши смак перемоги, наші спортсменки не будуть зупинятися на досягнутому. Ми ж, у свою чергу, загальними зусиллями будемо всіляко сприяти їх просуванню ", - сказав у вступному слові Володимир Мицик.

"Старт був складним і напруженим. Ми шалено хвилювалися. Суперники, в особі Японії і Іспанії, становили особливо жорстку конкуренцію. Після цього чемпіонату ми будемо докладати ще більше зусиль, щоб у майбутньому боротися за олімпійські медалі. Я впевнена, що це все можливо. Головне вірити ", - поділилася враженнями Анна Клименко.

Нагадаємо, що Барселона (Іспанія) з 19 липня по 4 серпня приймала XV чемпіонат світу з водних видів спорту. Змагання з синхронного плавання відбулися з 20 по 27 липня. Збірну України представляли 10 спортсменок. Олена Гречихина і Ганна Клименко завоювали бронзові медалі у програмах "група" і "коротка група". Також, разом з Мариною Голядкіною, у складі збірної, зайняли 3 місце в програмі "комбі".
 

 
03.08.2013

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах