Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську обговорили підготовку спортивних споруд до осінньо-зимового сезону

3 серпня під час чергового засідання виконавчого комітету Слов’янської міської ради розглядалося питання «Про підготовку спортивних споруд до осінньо-зимового спортивного сезону 2016-2017 років», яке було основним у порядку денному засідання.

З відповідною інформацією виступив начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури і спорту міськради Олександр Міщенко.

Так, у місті на сьогоднішній день налічується 224 спортивних споруди, з них: на балансі загальноосвітніх навчальних закладів – 109 спортивних споруд, професійно-технічних навчальних закладів – 16, вищих учбових закладів І-ІІ рівнів акредитації – 33, вищих навчальних закладах ІІІ-ІV рівня акредитації – 15, на балансі дитячо-юнацьких спортивних шкіл – 7, інших підприємств, установ, організацій міста – 44 спортивних споруди або пристосованих приміщення.

Проблемними залишаються питання спортивної бази ВСП НАУ «Слов’янський коледж Національного авіаційного університету», яка постраждала внаслідок проведення антитерористичної операції в місті, та капітальних ремонтів КПНЗ «Міської комплексної ДЮСШ», стадіону «Хімік», КЗ «Спортивний клуб за місцем проживання», футбольного поля зі штучним покриттям, яке знаходиться в загальноосвітній школі № 17 і потребує негайного капітального ремонту.

Розглянувши інформацію, члени виконкому затвердили план заходів з підготовки та експлуатації фізкультурно-оздоровчих та спортивних споруд, майданчиків у осінньо-зимовий період 2016-2017 років.

 
10.08.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах