Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортсмени Донеччини приносять Україні перші перемоги на Дефлімпійських іграх

З 26 липня по 4 серпня в Софії (Болгарія) проходять ХХІІ літні Дефлімпійські ігри серед спортсменів з вадами слуху.

Збірну України представляють 190 спортсменів у 15 видах спорту. Від Донецької області до складу національної команди увійшли 10 спортсменів: Сергій Баєв, Макар Букін, Олексій Статівка (футбол), Олександр Кузнецов (баскетбол), Марина Погорелова (дзюдо), Олександр Бережний, Михайло Єрьоменко, Олександр Кузьменко, Римма Філімошкіна (легка атлетика), Катерина Іваненко (плавання).

За підсумками п’яти днів Дефлімпіади наші атлети можуть радіти першим успіхам.

Сергій Баєв, Макар Букін і Олексій Статівка в складі збірної команди з футболу продемонстрували справжній чоловічий характер. Українці стали переможцями у своїй підгрупі, і тепер на стадії чвертьфіналу їх чекає зустріч з командою Туреччини, яка відбудеться 31 серпня. Донеччанин Макар Букін у своєму активі має вже чотири забиті голи.

Свій внесок до успіху національної чоловічої збірної з баскетболу вніс наш атлет Олександр Кузнецов. Так, українська команда вийшла до чвертьфіналу з першого місця, вигравши усі матчі в підгрупі.

З офіційним календарем Дефлімпійських ігор 2013 року та розкладом участі спортсменів Донецької області можна ознайомитися тут.

Перебіг участі українських спортсменів на ХХІІ літніх Дефлімпійських іграх кожного дня транслюється на Першому національному телеканалі в программі «Щоденник Дефлімпіади». Її початок – о 18:05.

На сайті Першого національного каналу http://1tv.com.ua, а також на сайтах медіа-групи Національного комітету спорту інвалідів України http://www.invamedia.com, Національного комітету спорту інвалідів України www.paralympic.org.ua і на сайті http://www.sofia2013.com/live/program представлена он-лайн трансляція Дефлімпіади-2013, відео з Ігор та актуальна інформація про участь національної дефлімпійської збірної команди України в ХХІІ літніх Дефлімпійських іграх.

 
30.07.2013

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах