Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Команда юних футболістів Добропільського району стала другою в Скадовську

З 24 по 31 липня в Скадовську Херсонської області відбулася фінальна частина Першості ВФСТ «Колос» АПК України з футболу на Кубок «Золотий колос України» серед юнаків 2002 року народження.

У фінальних змаганнях брали участь 18 команд України, які стали кращими у своїх регіонах.

Донеччину на турнірі успішно представив колектив «Відродження» з Добропільського району, вихованці тренера Олександра Телендія.

Наші юні футболісти на шляху до фіналу здобули 8 впевнених перемог, найменший рахунок серед яких був 3:0. Але у вирішальній зустрічі з командою «Надія» (Запорізька область) фортуна відвернулася від спортсменів Донеччини, які не змогли реалізувати безліч створених гольових моментів і пропустили м’яч у свої ворота наприкінці гри – 0:1.

Відзначимо, що за підсумками змагань організатори нагородили юнаків Добропільського району спеціальним призом «Найкраща команда першості». Також цінні призи серед представників нашої команди отримали Дмитро Берізка, визнаний кращим бомбардиром (на його рахунку 9 забитих м’ячів), та Олександр Телендій як кращий тренер турніру.

 

Переможці і призери змагань були нагороджені кубками, медалями і грамотами.

Нагадаємо, у розіграші змагань на Кубок «Золотий колос України» команди Донецької області раніше також були другими: серед юнаків 2004-2005 рр. н. – представники Костянтинівського району, серед дівчат 2003-2004 рр. н. – «Багіра» (Лиманський район).

 
01.08.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах