Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Покровську пройшов Кубок з міні-футболу серед членів молодіжної організації «Ліга майбутніх поліцейських» та турнір з міні-футболу між командами виконкому, МНС та правоохоронців

2 липня 2016 року у Покровську на полі для міні-футболу багатопрофільної гімназії змагались за Кубок «Ліги майбутніх поліцейських» 5 команд з Авдіївки, Мирнограда, Селидового, Покровська та Добропілля.

Гості заходу, а саме: Покровський міський голова – Руслан Требушкін, начальник Покровського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області – Юрій Гречишкін побажали учасникам наснаги та витримки, а найсильнішому – перемоги.

У запеклій боротьбі бронзовим призером стала команда міста Авдіївка, срібло виборола команда Селидового, а володарем Кубку стала команда Мирнограду.

Не менш видовищним став турнір серед працівників виконавчого комітету Покровської міської ради, відділу поліції та МНС. Нажаль, команді на чолі з міським головою, не вдалось перемогти, хоча гравці показали блискучу гру і неймовірне прагнення до перемоги.

      В результаті:

І місце – команда відділу поліції

ІІ місце – команда МНС

ІІІ місце – команда виконкому

Учасники та вболівальники змагань отримали неймовірне задоволення від гри!

 
06.07.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах