Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Дружківці відбувся обласний турнір серед дворових футбольних команд

01 липня у м. Дружківка відбулось «з’ясування стосунків» серед дворових футбольних команд на обласному рівні. У заході взяли участь 8 команд юнаків Донецької області віком 10-12 років.

Такі змагання найкращим чином впливають на дітей, пропагуючи ідею здорового способу життя, викликаючи в них стале бажання регулярно займатись фізичною культурою і дають приклад всім, що спорт це не лише важка праця, а й задоволення від фізичного навантаження, котре поєднується з перебуванням в хорошій компанії спортсменів-однодумців.               

Не зважаючи на дощ, команди продемонстрували яскраву гру, відважну боротьбу та багато цікавих голів. У результаті безкомпромісної боротьби золото змагань виборола команда м. Дружківка, срібло у команди Білозерського, бронза дісталась команді м. Слов’янськ.

Всі гравці отримали грамоти, кубки, медалі.  

Виконуючий обов'язки директора Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Головченко Сергій наголосив, що головною метою заходу є показ молоді здорової альтернативи проведення дозвілля, можливості займатися спортом в компанії однодумців.

Незважаючи на силову, «чоловічу» гру на полі, по завершенню матчу всі гравці тиснули один одному руки і надовго залишаться хорошими друзями. Тому з впевненістю можна стверджувати, що «футбол об’єднує мільйони».

 
06.07.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах