Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Учасникам ЧС з легкої атлетики надавалася кваліфікована медична допомога

З 10 по 14 липня в Донецьку пройшов Чемпіонат світу з легкої атлетики серед юнаків. У змаганнях взяли участь атлети зі 153 країн світу, що є своєрідним рекордом.

Медичне обслуговування змагань забезпечувалося працівниками Обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру (ОЛФД) міста Донецька, а також медичними працівниками відділення спортивної медицини м. Макіївки, Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. Сергія Бубки, Школи вищої спортивної майстерності, лікарями дитячо-юнацьких спортивних шкіл, працівниками швидкої медичної допомоги.

Очолював медичне забезпечення змагань головний лікар ОЛФД – Максим Вадимович Діденко.

Починаючи з 3 липня, бригади лікарів працювали на тренувальному полі стадіону «Кіровець», з 7 липня – на розминковому стадіоні і з 9 липня – на РСК «Олімпійському».

Усього за медичною допомогою звернулося понад 200 осіб: спортсменів, представників команд-учасниць, волонтерів, суддів, глядачів. Усім була надана своєчасна, кваліфікована медична допомога. Також допомога надавалася атлетам за місцем проживання.

Словами подяки хотілося відзначити всіх медичних працівників, які брали участь у забезпеченні настільки важливої ​​спортивної події в житті Донецька і Донецької області.

 
18.07.2013

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах