Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Містами Донеччини пройшли змагання «Веселі старти» серед дошкільнят

Протягом червня в Донецькій області були проведені спортивні свята серед дошкільнят «Веселі старти» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Основними цілями, які організатори ставили перед собою, були: популяризація здорового способу життя; пропаганда серед батьків та вихователів потреби у фізично-активного розвитку дітей; розвиток рухових умінь, навичок і фізичних якостей за допомогою рухливих ігор; підвищення мотивації у дітей до занять руховою активністю.

У якості учасників спортивних заходів були залучені діти з Волновахи, Добропілля, Краматорська, Мирнограда (Димитрова), Костянтинівки, Селидового, Покровська, Маріуполя та Слов’янська. Загалом – близько двох тисяч дошкільнят.

Цікаві спортивні конкурси на швидкість, кмітливість та злагоджену командну роботу не залишили байдужим жодного малюка. Активну участь у проведенні та організації заходу брали волонтери з різних міст та районів області.

У підсумку, діти отримали гарний настрій, заряд енергії та позитиву, а також були нагороджені грамотами за активну участь у святі. 

 
10.06.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах