Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Маріуполь прийняв зональні змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч - Кубок Соса-Соla»

8 червня на прекрасно підготовленому газоні стадіону «Азовсталь» пройшли Всеукраїнські зональні змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч - Кубок Соса-Соla» у старшій віковій групі (2003 року народження).

У першій грі команда маріупольської ЗОШ № 54 виграла у представників НВК № 5 з Енергодару – 2:0. Обидва голи виявилися в активі Ігоря Дмитренка. Потім футболісти ЗОШ № 142 з міста Дніпро розгромили НВК № 5 з рахунком 6:0.

Таким чином, у очному поєдинку за звання кращих зустрічалися дніпряни і маріупольці. У підсумку, гості здобули перемогу – 3:1 (усі голи в матчі забивали дніпряни, у тому числі в свої ворота).

До початку ігор між командами проводилися конкурси з техніки футболу. Тут не було рівних футболістам з Енергодара. Кращим у жонглюванні м’яча став Олег Носиков (423 рази), далі за всіх пробив Сергій Лузан (на 44 м). Тільки в точності ударів після кількох додаткових спроб найкращим став Микита Хоменко з Дніпра.

Кращими гравцями в командах були визнані Владислав Голованов (Енергодар), Гліб Чаленко (Маріуполь) та Микита Хімічев (Дніпро).

Нагородження проводили президент федерації футболу Маріуполя Василь Журавльов і ветеран маріупольського футболу, у минулому гравець «Іллічівця», харківського «Металіста» і «Дніпра» Олександр Васютич. Капітанам команд були вручені торти, також футболісти отримали індивідуальні та командні призи від спонсорів турніру: Сoca-Cola і Select (м’ячі, футболки, щитки, вимпела).

 
10.06.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах