Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Торецьку відзначили борчинь - учасниць чемпіонату України серед дівчат

2 червня в приміщенні виконавчого органу Торецької міськради відбулося урочисте нагородження спортсменок з вільної боротьби, які гідно представили місто на нещодавньому чемпіонаті України серед юнаків та дівчат.

Змагання проходили з 24 по 27 травня в Харкові серед борчинь 1999-2001 років народження і були відбірковими на міжнародні старти 2016 року.

На чемпіонаті України скарбничка досягнень Торецька поповнилася двома нагородами: у вазі 46 кг «золото» здобула Тетяна Профатілова, а в категорії 52 кг бронзовою призеркою стала Катерина Піскарьова.

Усього в Харкові Торецьк представили 7 вихованок Клубу вільної боротьби смт. Новгородське: окрім Профатілової та Піскарьової, це Галина Олексіївська, Еліна Пишкіна, Лідія Шуміло, Аріна Білоус, Анастасія Сотникова. Підготовку до чемпіонату України вели тренери Олег Нікіфоров, Тетяна Богданова, Андрій Ерішев, Тетяна Кондратенко.

Міський голова Володимир Сліпцов висловив подяку кожному учаснику минулих змагань, а Тетяні Профатіловій сказав напутні побажання перед поїздкою до Швеції, де в липні відбудеться чемпіонат Європи з вільної боротьби.

 
09.06.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах