Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні футболісти з Білозерського билися у фіналі за кубок Coca Cola

Тисячі шкільних футбольних команд зі всієї України взяли участь у Всеукраїнських футбольних змаганнях «Шкіряний м’яч – Кубок Coca Cola» серед юнаків 2005 року народження, і лише вісім з них вийшли у фінальну частину турніру.

У молодшій віковій групі Донецьку область представляли юні футболісти ЗОШ №13 з міста Білозерське. На зональному етапі вони не залишили шансів одноліткам з Харкова і Новопскова Луганської області, і, таким чином, стали найсильнішими в Східній Україні.

Вдало склався для них і початок групового турніру фінальних змагань, які проходили 5-7 червня в місті Вишневе Київської області, – з рахунком 3:0 донеччани розгромили представників Вінницької області. Але потім пішли прикрі поразки з мінімальним рахунком – 1:2 від ровесників з Рівненщини та 0:1 від команди з Києва. У матчі за п’яте місце наші футболісти також з рахунком 0:1 поступилися колективу з Бердянська.

Перед початком турніру пройшли особисті змагання з футбольної техніки – хлопці показували свої вміння в жонглюванні м’ячем, у дальності і влучності ударів. Найвлучнішим разом зі спортсменом з Бердянська став білозерчанин Андрій Агапов – обидва п’ять разів із п’яти спроб вдало пробили пенальті.

Для футболістів Білозерського виступ у фіналі всеукраїнського турніру став першим за останні двадцять років, так що не варто їх картати за зайняте шосте місце. У них досить перемог на змаганнях різного рангу. Тільки в цьому році представники молодшої вікової категорії ставали переможцями міжобласного турніру в Павлограді та призерами в Лозовій, а на міжнародному турнірі в Голландії «Помаранчевий кубок» вихованці Володимира Грибаускаса посіли четверте місце серед 14 учасників.

 
09.06.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах