Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Федір Панько проніс прапор України на церемонії відкриття Європейського юнацького олімпійського фестивалю

14 липня в голландському Утрехті на стадіоні «Galgenwaard Stadium» відбулася урочиста церемонія відкриття XII Європейського юнацького олімпійського фестивалю.

Нести прапор нашої країни на церемонії відкриття було довірено капітану української збірної, чемпіону Європи-2012 з дзюдо серед кадетів у ваговій категорії понад 90 кг Федору Панько.

«Для мене це велика честь, не очікував, що саме мене виберуть прапороносцем на парад відкриття», – зізнався 17-річний спортсмен.

Україну на майбутніх змаганнях представлять 60 юних спортсменів з 20 регіонів нашої країни, які змагатимуться у шести видах спорту (легка атлетика, велоспорт, спортивна гімнастика, дзюдо, плавання і теніс).

Очікується, що всього в Європейському юнацькому олімпійському фестивалі візьмуть участь близько 2300 молодих спортсменів з 49 європейських країн. Змагання з дев'яти видів спорту (баскетбол, велоспорт, волейбол, гандбол, дзюдо, легка атлетика, плавання, спортивна гімнастика і теніс) пройдуть з 14 по 19 липня на спортивних аренах голландського міста Утрехт. Усього буде розіграно 109 комплектів медалей.

 
15.07.2013

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах