Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Волновасі для дітей провели святкову програму «Щаслива адреса дитинства»

1 червня у Волновасі біля будинку дитячої та юнацької творчості відбулась святкова конкурсно-розважальна програма «Щаслива адреса дитинства».

У заході взяли участь 250 дітей із загальноосвітніх шкіл міста віком від 8 до 15 років.

Першим їх зі святом привітав яскравим виступом танцювальний колектив «BISS» будинку дитячої та юнацької творчості. Після цього гімном України було розпочато урочисту частину, під час якої найкращі побажання дітям висловили почесні гості: голова Волноваської районної ради Валерій Лубінець, в.о. голови районної державної адміністрації Олександр Іванченко, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Волноваської райдержадміністрації Ольга Сидоренко, методист районного відділу освіти Ольга Марченко, голова Волноваської районної ради ветеранів Марія Гончарова.

Після привітань розпочалася конкурсна програма для дітей: «Безпечне колесо» - змагання велосипедистів; конкурс малюнків на асфальті «Ура! Канікули!»; робота 12 різноманітних станцій «Калейдоскоп розваг». А щоб підійняти дітям настрій перед змаганнями, для них співали солісти та вокальний ансамбль будинку дитячої та юнацької творчості «Веселі нотки».

Діти з великим задоволенням активно брали участь у роботі станцій, за що були нагороджені грамотам та подарунками від відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Волноваської райдержадміністрації та солодкими призами від Волноваської районної ради ветеранів, морозиво та повітряні кульки для дітей надали «Харвіст Холдінг». Заходи пройшли в атмосфері добра та гарного настрою.

 
03.06.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах