Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Бахмуті команди Донецької області змагалися за програмою «Дитяча легка атлетика ІААF»

1 червня в Бахмуті в легкоатлетичному манежі спортивного комплексу «Металург» відбулися змагання за програмою «Дитяча легка атлетика ІААF» серед юнаків та дівчат 2003-2005 р.н. на призи федерації легкої атлетики Донецької області та Донецького обласного відділення НОК України.

У змаганнях взяли участь 96 спортсменів з 12 команд Донецької області: Бахмута – 7 команд, Мирнограда (Димитрова) – 2 команди, ФСТ «Колос» м. Сіверськ, ФСТ «Колос» м.Торецьк та м. Часів Яр.

Програма змагань:

1) «Веселий обруч»

Гравці стають в коло, взявшись за руки. Обруч висить на руці капітана команди. За сигналом гравці повинні переміщувати обруч по колу, не розриваючи рук, доки він знову не повернеться до капітана. Перемагає та команда, яка виконала завдання швидше.

2) «Шашки»

Шашки стиснуті між колінами. Необхідно дійти до коробки, попасти в неї шашкою і бігом повернутися назад. Перемагає та команда, яка виконала завдання швидше.

3) «Стрибунець»

Перший учасник виконує стрибок з місця у довжину, другий стрибає з його місця приземлення (п’яток) і т.п. Сумується загальний результат.

4) «Слалом»
Перший учасник оббігає конуси змійкою і повертається назад. Потім другий і т.п. Перемагає та команда, яка виконала завдання швидше.

5) «Біг з бар’єрами»

Перший учасник перестрибує 4 бар’єри, добігає до поворотної стійки і бігом повертається назад. Потім другий і т.п. Перемагає та команда, яка виконала завдання швидше.

6) «М’яч над головою»

Команда становиться в колону, м’яч в руках над голою першого гравця. По команді направляючий передає м’яч другому і т.п., останній гравець перебігає і становиться першим в колоні. Перемагає та команда, яка виконала завдання швидше.

7) «Перехресні стрибки»

Кожен учасник команди повинен за 15 секунд виконувати перехресні стрибки. Сумується загальний результат.

8) «Метання списа»

Кожен учасник має дві спроби. В залік йде одна краща спроба. Сумується загальний результат.

До трійки призерів увійшли команди:

1 – Димитров-1;
2 – КДЮСШ №1 м. Бахмут;
3 – ФСТ «Колос» м. Торецьк.

Кращі юнаки та дівчата отримали грамоти управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації. Також учасників нагородили блокнотами та канцелярськими виробами з олімпійською символікою від Донецького обласного відділення Національного олімпійського комітету України. Від федерації легкої атлетики Донецької області та Бахмутської міської ради спортсмени отримали вази та солодкі подарунки.

 

 
02.06.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах