Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Обласне свято, присвячене Міжнародному дню захисту дітей, провели в Святогірську

1 червня в Святогірську на базі обласного дитячо-молодіжного санаторно-оздоровчого комплексу «Перлина Донеччини» відбулось обласне свято, присвячене Міжнародному дню захисту дітей.

На початку заходу зі святковим концертом виступили творчі колективи з міст Донецької області: Лимана, Слов’янська, Краматорська, Дружківки, Костянтинівки, Торецька, Слов’янського та Костянтинівського районів.

Після концерту всі діти були задіяні в масовій дитячій грі «Знайди друга» за кольором пряника, а після цього групи дітей проводили роботу в майстернях за різними видами діяльності: творчі майстер-класи з декоративно-ужиткового мистецтва, «Феєрія танцю», «Туристичний лабіринт», «Спорт для усіх» та «Дитячий квест».

Дуже весело та активно діти змагалися в різних спортивних конкурсах «Спорт для усіх». На змаганнях були присутні заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Точилова та в.о. директора Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко. Почесні гості зазначили, що не важливо, хто стане переможцем у цих жартівливих змаганнях – головне, щоб всі відчули атмосферу свята, сердечності й доброзичливості, взаємної поваги і розуміння.

Свято відбувалося під добрі, всім знайомі дитячі пісні. Кожна команда вигадала собі назву і підготувала девіз. Маленькі спортсмени змагалися в різноманітних естафетах: «Змійка», «Біг з м’ячем», «Ролер», «Три стрибки», «Біг у обручі» та «Ланцюжок».

У завершенні свята маленькі спортсмени були нагороджені грамотами за активну участь. І присутні, і гості отримали масу позитивних емоцій та вражень.

 
02.06.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах