Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі пройшов чемпіонат міста з ушу таолу

28 травня в Маріуполі в загальноосвітній школі № 68 пройшов чемпіонат міста з ушу в розділі таолу.

У змаганнях взяли участь діти першого року навчання і старше. Також на турнір приїхали гості з міста Бердянська. Кожен спортсмен демонстрував 3 обов'язкових види програми: комплекс без зброї (кулак), комплекс з короткою зброєю (меч, шабля) і довгою зброєю (палиця).

Чемпіонат Маріуполя з ушу в розділі таолу почався з параду суддів і учасників змагань. Вступне слово було дано президенту федерації Донецької області з ушу, Заслуженому тренеру України Віталію Болдиреву. На підняття національного прапора були запрошені його вихованки: Дарина Шульга – кандидат у майстри спорту України з ушу таолу, бронзова призерка чемпіонату Європи з традиційного ушу в Болгарії 2015 р., срібна призерка чемпіонату Європи з ушу в Москві 2016 р., і Ганна Терещенко – майстер спорту міжнародного класу з ушу, чемпіонка світу серед юніорів у Сінгапурі 2010 р., бронзова призерка чемпіонату світу серед дорослих в Джакарті 2015 р., чемпіонка Європи з ушу в Москві 2016 р.

Наймолодші спортсмени, діти віком 4-6 років, змагалися в естафетах. Цілий рік тренери робили упор на розвиток у них сили, спритності, гнучкості та швидкості. Завдяки цьому маленькі «воїни» показали відмінний результат. За старання і волю до перемоги вони були нагороджені медалями та грамотами.

Для спортсменів маріупольської федерації ушу дані старти не були завершальними. Попереду у них підготовка до Кубку Азовського моря, який пройде 17-19 червня в Бердянську. А через тиждень – чемпіонат Грузії, де наші атлети також планують поборотися за медалі найвищого ґатунку.

 
02.06.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах