Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську відбулися обласні комплексні змагання серед спортсменів-інвалідів

З 30 травня по 1 червня Донецький регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» провів у Слов’янську на базі санаторію «Слов'янський» обласні комплексні змагання серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату.

У спортивному заході взяли участь 60 представників 12-ти команд: Бахмута, Краматорська, Костянтинівки, Слов’янська, Добропілля, Дружківки, Торецька, Покровська, Покровського району, Авдіївки, збірна Донбаського міжрегіонального центру професійної реабілітації інвалідів та збірна Донецького регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

З привітанням до спортсменів звернулися: начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, заступник начальника управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації Ігор Кузьменко, директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Олена Токарєва, міський голова Слов'янська Вадим Лях, начальник Управління Фонду соціального захисту від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України Людмила Давиденко, в.о. начальника Донецького регіонального центру фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Костянтин Шевченко, директор Донецького обласного центру соціальних служб для дітей і молоді Юрій Балаболка, голова Донецької обласної організації інвалідів ВОІ СОІУ Надія Поламарчук, генеральний директор ДП СКРЦ «Слов’янський курорт» Олександр Кравченко, директор Донбаського міжрегіонального центру професійної реабілітації інвалідів, депутат Краматорської міської ради Світлана Фоміна, представник Донецького фонду соціального захисту інвалідів Катерина Вакарчук, голова комітету зі спорту Донецької обласної організації інвалідів Катерина Сахарова.

Змагання проводилися з доміно, дартс, настільного тенісу, фігурної їзди на візку та гирьового спорту в особистому та командному заліку.

Серед команд призові місця розподілилися наступним чином:

1 місце – збірна ДМЦПРІ;
2 місце – Дружківка;
3 місце – Покровський район.

У особистому заліку найвищі результати показали:

- гирьовий спорт – Іван Бутрій (Покровський район) з результатом 174 рази;
- фігурна їзда на візку: чоловіки – Артур Радковський (Бахмут) з результатом 21,6 секунд, жінки – Тетяна Курочка (збірна ДМЦПРІ) з результатом 24,3 секунд.

Переможці та призери були нагороджені грамотами, кращі команди отримали кубки.

Обласні змагання серед інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату проводилися з метою соціально-психологічної адаптації, зміцнення здоров'я людей з обмеженими фізичними можливостями; пропаганди фізичної культури і спорту, активної реабілітації серед інвалідів.

 
01.06.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах