Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Бахмут прийняв обласні легкоатлетичні змагання «День спринту»

28 травня в Бахмуті відбувся чемпіонат Донецької області з легкої атлетики «День спринту» серед юніорів 1997-1998 рр.н., юнаків та дівчат 1999-2000 рр.н., 2001 року народження та молодше.

У змаганнях взяли участь близько 100 спортсменів із Донецької області: Бахмута (Донецьке вище училище олімпійського резерву ім. С.Бубки та дві команди КДЮСШ № 1 Бахмутської міської ради), Бахмутського району, обласної КДЮСШ м. Димитрова, ДЮСШ м. Дружківки, ДЮСШ Костянтинівської міської ради, дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки № 2 м. Краматорська, та Луганської області – КДЮСШ № 2 м. Сєвєродонецька.

Урочисте відкриття змагань проводили Заслужений тренер України та СРСР, президент федерації легкої атлетики Донецької області Віктор Лис, головний спеціаліст управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради Наталія Радіонова та Заслужений тренер України Ігор Скирда.

Переможці та призери чемпіонату були нагороджені медалями та грамотами від управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації та федерації легкої атлетики Донецької області.

Протоколи змагань з бігових видів – за наступним посиланням, з технічних видів – за наступним посиланням.

 

 
31.05.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах