Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Турнір серед школярів пам’яті Володимира Бойка провели у Володарському (Нікольському) районі

Уже ввосьме на Володарському районному стадіоні «Колос» пройшла «Іллічівська весна» – традиційна регіональна спартакіада ​​школярів.

У змаганнях взяли участь представники Великоновосілківського, Волноваського, Першотравневого та Володарського (Нікольського) районів.

Під час звернення до юних спортсменів Володимир Завгородній згадував про те, як все починалося, про людину, яка зробила великий внесок у життя району – Володимира Бойка, а також побажав учасникам, щоб вони проявили себе на всі 100%.

На заході були присутні й інші почесні гості: народні депутати України Сергій Матвієнков, Дмитро Лубінець і Павло Кишкар, голова Володарської районної ради Василь Мітько, директор «Ілліч-Агро Донбас» Іван Аліпа, голова Першотравневої районної ради Володимир Топузов, голова адміністрації 2001-2010 років Петро Троян.

Школярі змагалися в семи видах спорту: боротьба куреш, міні-футбол, волейбол (серед юнаків та дівчат), баскетбол, настільний теніс, шахи та шашки. На майданчиках не вщухали емоції, у кожному виді спорту вболівальники, які переживають за свої команди, розігрівали азарт гравців. Усі команди показали гідний рівень, але призи отримали найсильніші.

У видах спорту перші місця посіли команди: шашки і волейбол – Волноваський район, шахи та баскетбол – Великоновосілківський район, куреш, настільний теніс та міні-футбол – Володарський (Нікольський) район.

У загальнокомандному заліку кращими стали господарі заходів – команда Володарського (Нікольського) району.

Крім кубка, медалей і грамот, переможцям вручили цінні призи.

 
 
28.05.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах