Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Бахмуті визначилися переможці регіональних змагань серед інвалідів праці «Сила духу»

24 травня в Бахмуті на базі СК «Металург» відбулися відбіркові регіональні змагання 4-ї Всеукраїнської Спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу».

Проведення такого заходу, уперше організованого виконавчою дирекцією Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України (далі – Фонду) в 2013 році, вже стало традиційною загальнодержавною подією. Безпосереднім його організатором виступило управління Фонду в Донецькій області за підтримки Донецької обласної державної адміністрації.

У змаганнях взяли участь понад 146 спортсменів з 21 міста і району Донецької області: Бахмута, Авдіївки, Вугледару, Торецька, Мирнограда (Димитрова), Добропілля, Донецька (Петрівський район), Дружківки, Костянтинівки, Краматорська, Лиману, Покровська (колишнього Красноармійська), Маріуполя, Новогродівки, Селидового, Слов’янська та ін. Представляли команди начальники відділень Фонду.

Серед учасників змагань були працівники різних галузей і професій, але всіх їх об’єднувало одне – любов до спорту і віра в себе. Чоловіки і жінки боролися за першість у 6 видах спорту: армспорт, бомбаскет, гирьовий спорт, дартс, настільний теніс, шахи.

 
 

У підсумку, в загальнокомандному заліку призові місця розподілилися наступним чином:

I місце – Торецьк;
II місце – Мирноград;
III місце – Добропілля;
IV місце – Бахмут.

По завершенню змагань найкращі команди нагородили кубками та медалями, а кожен спортсмен отримав диплом учасника і пам’ятні подарунки.

Одинадцять переможців регіональних змагань візьмуть участь у фінальному етапі Спартакіади, який пройде з 21 по 25 червня в Ужгороді на базі спортивного комплексу «Юність».

 

 
27.05.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах