Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Серед школярів Волноваського району провели військово-патріотичну гру «Сокіл»

З метою формування почуття патріотизму у підростаючого покоління в Волноваському районі провели військово-патріотичну гру «Сокіл», у якій взяли участь сім команд школярів.

Загальне керівництво районною грою здійснював відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Волноваської РДА. Присутніми на заході були представники відділу освіти, радник народного депутата Л.Тараш, представники 72-ї ОМБР, голова районної ветеранської організації М.Гончарова.

Для одержання перемоги у військово-патріотичній грі учасникам потрібно було на високому рівні продемонструвати майстерність з вогневої підготовки, з метання «гранати», вміння надавати долікарську допомогу, показати знання з топографічної підготовки та пройти воєнізовану естафету «Десант».

Під час гри були і позаконкурсні заходи, які викликали велику зацікавленість учасників. Серед таких: «Збірка автомату» – підготовлений представниками 72-ї ОМБР, «Історичний конкурс» – підготовлений головою ветеранської організації.

Поки суддівська колегія підбивала підсумки патріотичного заходу, усі учасники мали можливість спробувати традиційну військову гарячу кашу та чай.

За результатами підрахунків, призові місця посіли:

І – команда Волноваської ЗОШ І-ІІІ ст. № 3;
ІІ – команда Волноваського ліцею;
ІІІ – команда Волноваської ЗОШ І-ІІІ ст. № 6.

Цього року районна гра «Сокіл» була дуже щедрою на подарунки, усі команди отримали призи від народного депутата України Дмитра Лубінця. Переможці історичного конкурсу були нагороджені солодкими подарунками та грамотами. З привітальним словом до гравців звернулася начальник відділу у справах сім’ї,молоді та спорту Ольга Сидоренко, яка подякувала всім за участь у заході, а переможцям військово-патріотичної гри вручила грамоти та м’ячі.

 

 
25.05.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах