Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


До школярів Торецька завітали Наталія Мартюхіна і Віталій Лі

У Торецьку відбулася зустріч учнів 4-б класу ЗОШ № 9 з видатною спортсменкою Донеччини з кікбоксингу Наталією Мартюхіною та її наставником – старшим тренером збірної України з кікбоксингу, тренером СК «ФитЛайн» Віталієм Лі.

Наталія Мартюхіна – чемпіонка Європи, бронзова призерка чемпіонату світу 2015 року (Сербія), срібна призерка чемпіонату Європи 2016 року (Хорватія), неодноразова переможниця Кубків світу.

Зустріч викликала масу позитивних емоцій у дітей. Хлопці ставили тренеру і його учениці багато питань про кікбоксинг, про їх спортивні перемоги.

Віталій Лі згадав, яким був шлях Наталії в кар’єрі. Перед тим, як зійти на п’єдестал чемпіонату Європи, їй треба було довести майстерність в декількох відбірних змагання і пройти виснажливі тренувальні збори. «Тільки маючи за плечима серйозну підготовку, ти виходиш на ринг з одним бажанням – завоювати перемогу!», - ось так просто про свої успіхи розказує Наталія.

На завершення зустрічі спортсмени побажали дітям здоров’я та успіхів у навчанні, а також підкреслили, що займатися фізкультурою і спортом, вести здоровий спосіб життя – це модно, престижно і дуже корисно для кожної людини.

 

 
25.05.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах