Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську відкрито відділення з боксу

20 травня в Слов’янську в спортивному залі загальноосвітньої школи № 10 відбулась урочиста презентація відділення з боксу комунального позашкільного навчального закладу «Міська КДЮСШ».

На свято завітали міський голова Вадим Лях і начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради Олександр Міщенко.

Відкриваючи урочистий захід, Вадим Лях зазначив: «Уперше за багато років у Слов’янську відбулася дійсно важлива подія в розвитку спорту – це відкриття нового відділення і набір в спортивні групи з боксу. У Слов’янську є яскраві спортсмени і гучні перемоги на боксерських турнірах і чемпіонатах різних рангів, але, на жаль, до теперішнього часу боксом у місті займалися на любительському рівні – його підтримували і розвивали громадські організації, фанати й віддані боксу люди. Відкриття відділення з боксу дозволить юним слов’янським спортсменам досягати нових перемог, а тренерам – вдосконалювати професійну майстерність. Упевнений – у недалекому майбутньому учні міської спортивної школи обов’язково будуть підійматися на найвищі сходинки п’єдесталу пошани найрізноманітніших змагань, прославляючи Слов’янськ!».

У подарунок від міського голови учні КДЮСШ отримали пневмогрушу та боксерські лапи для відпрацювання та покращення технічних вмінь і навиків.

Після урочистих привітань від почесних гостей представники федерації боксу та кікбоксінгу разом з учнями КДЮСШ продемонстрували присутнім основні прийоми атаки та захисту класичного боксу.
 

Офіційно відділення боксу розпочало роботу 1 березня 2016 року. Наразі в навчальних групах під керівництвом 2 тренерів – майстрів спорту СРСР Володимира Рюміна та Миколи Тетьори – займаються 34 юних спортсмени.

 
23.05.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах