Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі обласною спеціалізованою спортивною школою з видів боротьби проведено відкрите навчально-тренувальне заняття за тематикою "Крок до Європи"

В рамках відзначення в Україні Дня Європи обласною спеціалізованою дитячо-юнацькою спортивною школою олімпійського резерву з видів боротьби 13 травня 2016 року у місті Маріуполі на базі спортивного клубу "ТОР" проведено відкрите навчально-тренувальне заняття  за тематикою "Крок до Європи".

Для юних дзюдоїстів майстер-клас провів майстер спорту України з дзюдо, чемпіон України серед юнаків Михайло Шишин – вихованець  КДЮСШ "Атлетик".

Вихованці молодших груп на чолі зі своїм тренером Менчаковим В.О. отримали майстер-клас з технічних прийомів та цілого арсеналу кидків. Найбільшу активність проявляли дівчата.

Впродовж півтори години учні старанно виконували всі настанови досвідченого спортсмена, заслуживши від нього похвал та порад не зупинятись і продовжувати підвищувати майстерність в обраному виді боротьби і в майбутньому показати високі результати на Європейському та світовому рівнях. 

 
15.05.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах