Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Красноармійському районі проведено відкриту першість району з велокросу, присвячену Дню Европи

11 травня 2016 року на території с. Балаган Новоекономічненської селищної ради на трасі для велокросу Красноармійською районною організацією ВФСТ «Колос» спільно з Красноармійською райдержадміністрацією проведено відкриту першість району з велокросу. Змагання присвятили Дню Европи.

Після зимової перерви організатори привітали спортсменів з відкриттям сезону, побажали їм успіхів та вдалих стартів, ознайомили їх з календарним планом змагань, які відбудуться цього року.

Голова новоствореного вело-клубу “Темп” Красноармійської районної організації ФСТ «Колос», Ігор Патлачук анонсував змагання велосипедистів-шосейників у Кубку на приз М.І. Ткаченко, першого тренера району, майстра спорту з велоспорту, які відбудуться 22 травня 2016 року на Гришинській трасі Красноармійського району.

Після  церемонії відкриття розпочались змагання. З самого старту гонку очолив і повів тогорічний переможець змагань серед юнаків Генадій Моісеєв. Слід зазначити, що на змаганнях була присутня тренер вищої категорії, тренер-викладач Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С. Бубки Сауткіна Людмила Григорівна, яка запросила юнака до училища, де він навчається та підвищує майстерність. Так, 12 березня на чемпіонаті України в місті Ужгород він був у десятці серед найсильніших велосипедистів 2000-2001 р.н., на чемпіонаті Донецької області  9-го квітня в м. Красний Лиман приїхав у групі відриву і поділив з 4 по 10 місце з іншими учасниками гонки, а 14 квітня у Харькові, на чемпіонаті України, у складі команди зайняв 5-те місце. На цих  змаганнях Генадій був наймолодшим, що не завадило йому тактично, досвідчено і потужно провести гонку, випередивши учасників всіх вікових категорій. 

Серед чоловіків боротьба на трасі велась між досвідченими спортсменами, неодноразовими учасниками престижних змагань. Та все ж, перший старт в цьому році, приблизно однакова фізична підготовка, бажання виграти гонку зрівняли можливості спортсменів. Кожен намагався тримати суперника в полі зору. Перші місця між собою розподілили так: Ярослав Жуков був першим, Ігор Патлачук - другий, третє місце у Дмитра Маслія. У жінок першою була Надія Андріїшина, другою Жанна Житник. Серед ветеранів золота медаль у Миколи Ампілогова, срібна у Ігоря Дячкова.

Змагання пройшли організовано та цікаво. Порівняно з минулими змаганнями відчутно зросла майстерність та швидкість спортсменів.

 
14.05.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах