Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Змагання «Мама, тато, я – спортивна сім’я» провели у Володарському районі

20 квітня на базі Володарської ДЮСШ відбулися районні змагання «Мама, тато, я – спортивна сім’я».

На захід з’їхалися 11 команд-сімей з усього району: загальноосвітні школи сіл Зоря, Зелений Яр, Старченкове, Новокраснівка, Республіка, Новогригорівка, Малоянисоль, Кременівка, а також Володарська ЗОШ № 1 і гімназія «Софія».

Мета заходу полягала у формуванні свідомої потреби до занять фізичною культурою в колі сім’ї, як основної системи, задовольняючої соціальні потреби.

Як і будь-який спортивний захід, сімейний конкурс розпочався з урочистого шикування команд, їхніх представлень і слів напуття.

Кожна родина змагалася в різноманітних естафетах: «Спритність з м’ячем», «Смуга перешкод», «Слалом» та «Вправа з обручем», де учасники мали продемонструвати спортивну підготовку, швидкість дій і вправність.

Результати кожної естафети ретельно фіксувалися, за порушення нараховувалися штрафні бали і додаткові секунди до часу. При визначенні результатів враховувалися швидкість і правильність виконання завдань.

Першою естафету проходила дитина, далі один за одним – мама і тато. І тільки в останній естафеті черговість була зворотною: тато, мама і дитина.

Усі сім’ї сумлінно підійшли до виконання кожної естафети, під час змагань панувала дружня і весела атмосфера. Приємно здивували учні з Володарської ЗОШ № 1, які не тільки голосно підбадьорювали свою команду, але ще і підготували плакати з гаслами для родини свого однокласника.

Отже, за підсумками змагань третє місце посіла сім’я Герасименко (гімназія «Софія»), друге місце – сім’я Лавчі (Малоянисольська ЗОШ), а найбільш спортивними виявилися Ковальови (Володарська ЗОШ № 1). Саме останні представлятимуть Володарський район у фінальних обласних змагань «Мама, тато, я – спортивна сім’я», які відбудуться 27 квітня в Бахмуті.

Переможці та призери були нагороджені грамотами та солодкими призами від центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Організатори висловлюють величезну подяку директору Володарської дитячо-юнацької спортивної школи Валентині Бершаковій за надану спортивну базу, а також дякують вчителям фізичного виховання, які безпосередньо приїхали підтримати своїх учасників.

 
21.04.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах