Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Бахмуті відбувся зональний етап обласної спартакіади серед допризовної молоді

19-21 квітня в Бахмуті відбувся перший зональний етап обласної спартакіади серед допризовної молоді 2016 року серед південних і північних міст та районів Донецької області.

На відкритті змагань були присутні начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, голова комітету по фізичній культурі і спорту Бахмутської міської ради Віктор Лис, капітан Збройних сил України Сергій Кравченко. У привітальних промовах до учасників почесні гості наголосили на важливості цих стартів у вихованні майбутніх захисників України.

- Від імені голови Донецької облдержадміністрації Павла Івановича Жебрівського прийміть побажання вдачі, сил і терпіння у спортивній активності і на всьому життєвому шляху. Дуже приємно, що спартакіада серед допризовної молоді на Донеччині набирає обертів, про що свідчить значне збільшення кількості її учасників. Так, якщо торік у Бахмуті було 3 команди, сьогодні ми раді вітати тут 9 команд, - відзначив Володимир Мицик.

Учасники цьогорічної спартакіади – усього 90 юнаків допризовного віку – представляли Краматорськ, Красноармійськ, Бахмут, Добропілля, Костянтинівку, Слов’янськ, Торецьк, Димитров і Олександрівський район.

На стадіонах «Металург» та «Авангард» вони змагалися в бігу на 100 м, бігу на 1 км, підтягуванні на перекладині, метанні гранати на дальність, стрільбі з гвинтівки. У басейні «Дельфін» проходили змагання з плавання на 50 м.

 
 

За підсумками всіх видів спартакіади в командному заліку учасники розташувалися наступним чином:

1 місце – Бахмут,
2 місце – Красноармійськ,
3 місце – Добропілля.

Кращі юнаки в особистих видах змагань і за сумою багатоборства були нагороджені грамотами.

Організаторами заходу під керівництвом управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації виступили обласний центр фізкультурно-оздоровчої роботи спільно з комітетом по фізичній культурі і спорту Бахмутської міської ради.

Додамо, що другий зональний етап обласної спартакіади серед допризовної молоді проходитиме 29 квітня в Маріуполі. Учасники, які за підсумками двох етапів спартакіади покажуть найвищі результати в кожному з видів змагань, увійдуть до складу команди Донецької області, що представить наш регіон на всеукраїнському рівні.

 
21.04.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах