Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Святогірську завершилась спартакіада «Спортивне дитинство» серед вихованців загальноосвітніх шкіл-інтернатів

У рамках літнього оздоровлення 350 вихованців загальноосвітніх шкіл-інтернатів Донецького регіону взяли участь у тринадцятій щорічній Спартакіаді «Спортивне дитинство», яка проходила з 25 червня по 1 липня на базі центру соціальної реабілітації «Смарагдове місто» м. Святогірськ.

Організатором цього заходу виступила обласна дитячо-юнацька спортивна школа для дітей-сиріт за підтримки управління з питань фізичної культури та спорту і управління освіти і науки облдержадміністрації.

Цього року на спортивні майданчики «Смарагдового міста» вийшли вихованці 14-ти загальноосвітніх шкіл-інтернатів з Донецька, Мар’їнки, Слов’янська, Зугреса, Шахтарська, Тореза, Горлівки, Новогродівки, Миколаївки, Ясинуватої, Артемівського району.

Діти змагалися в трьох вікових категоріях – молодшій, середній та старшій. Переможці спартакіади визначалися в комплексному заліку з 4-х видів змагань – футбол, волейбол, плавання та спортивні естафети «Веселі старти».

На майданчиках під час турнірів панували буря позитивних емоцій і справжнє загострення пристрастей. Учасники демонстрували чесну боротьбу в цій, виявляється, недитячій битві!

Крім того, у рамках Спартакіади відбувся фотоконкурс і конкурс «Грай місто», які допомогли виявити не тільки самих спортивних, а й найталановитіших вихованців загальноосвітніх шкіл-інтернатів.

За підсумками Спартакіади призові місця розподілились наступним чином:

- молодша вікова група:

1 місце – команда 8 загону (Донецька загальноосвітня школа-інтернат № 1),
2 місце – команда 4 загону (Донецькі загальноосвітні школи-інтернати № 17, 19),
3 місце – команда 2 загону (Донецькі загальноосвітні школи-інтернати № 17, 20);

- середня вікова категорія:

1 місце – команда 7 загону (Донецька загальноосвітня школа-інтернат № 1),
2-3 місце – команда 9 загону (Зугреська загальноосвітня школа-інтернат № 31, Торезький дитячий будинок, Миколаївська загальноосвітня школа-інтернат № 7),
2-3 місце – команда 1 загону (Горлівська загальноосвітня школа-інтернат № 16, Донецька загальноосвітня школа-інтернат № 19, Ясинуватська загальноосвітня школа-інтернат № 14).

- старша вікова категорія:

1-2 місце – команда 5 загону (Донецька загальноосвітня школа-інтернат № 1),
1-2 місце – команда 6 загону (Донецька загальноосвітня школа-інтернат № 1),
3 місце – команда 3 загону (Мар’їнська загальноосвітня школа-інтернат № 3).

Кожен учасник, кожна команда внесла в гру свою унікальну енергетику. Спартакіада ​​– це дуже динамічний і захоплюючий захід, який заряджає учасників і глядачів позитивними емоціями, створює потужну енергетику, формує командний дух, а ще є пропагандою спорту та здорового способу життя.

Усі призери та команди-учасниці були нагороджені грамотами управління з питань фізичної культури та спорту, кубками, спортивним інвентарем.

 
01.07.2013

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах