Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську визначали кращих студентів Донеччини з волейболу

18-20 квітня в Краматорську на спортивній базі Машинобудівного коледжу Донбаської державної машинобудівної академії відбулися фінальні обласні змагання «Універсіада Донеччини 2016» з волейболу.

За звання кращих змагалися 4 юнацькі команди: студенти Донбаської державної машинобудівної академії, Донецького національного медичного університету ім. М.Горького, Донбаського державного педагогічного університету та Маріупольського державного університету.

За підсумками зіграних зустрічей перемогу здобули господарі майданчика – ДДМА. Друге місце посіли студенти Маріупольського державного університету, а третє – команда Донбаського державного педагогічного університету.

Переможців і призерів змагань кубками, медалями і грамотами нагородив начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик. Він привітав студентів з успішним завершенням волейбольних баталій та побажав наснаги і перемог на подальших обласних змаганнях у рамках «Універсіади Донеччини 2016». Так, 11-13 травня студенти ВНЗ регіону визначатимуть кращих у шахах.

 
 
 
21.04.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах