Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Міські змагання «Мама, тато, я – спортивна сім’я!» відбулися в Краматорську

17 квітня на базі ЗОШ № 8 Краматорська відбулися міські змагання «Мама, тато, я – спортивна сім’я!».

Організаторами заходу виступили центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», управління освіти Краматорської міськради та ДЮКФП №2.

За звання найспортивнішої сім’ї боролися одинадцять команд, у складі яких були діти із загальноосвітніх шкіл №№ 16, 24, 8, 3, 15, 4, 33, 22, 6 та 35.

Змагання складалися з трьох естафет і включали в себе конкурси з м’ячем, стрибки на скакалці, подолання смуги перешкод, стрибки через бар’єр та спортивну вікторину.

У підсумку, переможцем стала сім’я Склярових: Таїсія – учениця ЗОШ №15 та її батьки Олена і Сергій. Саме вони представлятимуть Краматорськ на обласному етапі змагань, що пройде 27 квітня в Бахмуті.

Друге місце посіла команда ЗОШ № 8 сім’ї Долгопольських: Вікторії, Анастасії та Андрія.

А третє місце поділили дві команди, які набрали однакову кількість очок: ЗОШ № 16 – Матвій Дорошенко, Антоніна Єфремова, Олег Бережний та ЗОШ № 24 – Брюханових Захара, Тетяни та Андрія.

За участь у змаганнях «Мама, тато, я – спортивна сім’я» команди були нагороджені грамотами, подарунками від міської організації «Червоний Хрест» та центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Для присутніх з показовими номерами виступили Анастасія Скріпічнікова, Тетяна Юдіна. Прекрасну злагоджену роботу суддівської колегії показали Надія Єрохіна та Владислав Гейтенко.

Спортивний захід приніс усім його учасникам багато позитивних емоцій, не менше задоволення отримали присутні і вболівальники команд. Змагання серед сімей – хороша традиція, що дозволяє пропагувати здоровий спосіб життя, міцні родинні узи і любов до спорту.

 
21.04.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах