Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Молоді інваліди взяли участь у автопробігу «Донбас-2013»

27 червня сорок екіпажів вирушили з шахтарської столиці до Азовського узбережжя.

Так, молоді інваліди традиційно напередодні Дня молоді прийняли участь у автопробігу, аби ще раз звернути увагу суспільства на свої проблеми.

Цього року 130 учасників проїхали за маршрутом Донецьк – Волноваха – Маріуполь. Фініш дистанції відбувся на азовському морі, де обладнано єдиний у Донецькій області спеціальний пляж для людей з обмеженими фізичними можливостями. Людина на візку може безперешкодно рухатися берегом та навіть купатися. Пляж обладнано спільними зусиллями Маріупольською міською радою разом з громадськими організаціями інвалідів.

До його створення значних зусиль доклала і голова Маріупольської спілки інвалідів Галина Гурєва. За це голова облдержадміністрації Андрій Шишацький вручив їй почесну грамоту. Губернатор нагородив і найактивніших учасників громадського руху інвалідів області.

Глава регіону також привітав учасників автопробігу та запевнив їх у тому, що влада і надалі докладатиме зусиль для їх підтримки. «Ваша участь у цьому пробігу ще раз підтверджує, що ви мужні та цілеспрямовані люди. Дуже важливо, що ви йдете по життю разом, підтримуєте один одного. Ми завжди будемо допомагати вам та робити усе можливе аби для інвалідів в регіоні було створено всі належні умови», – сказав Андрій Шишацький, звертаючись до учасників заходу.

Глава області також підкреслив, що влада у подальшому також приділятиме пильну увагу реалізації програм та проектів з підтримки людей з обмеженими фізичними можливостями.

Нагадаємо, що організаторами автопробігу виступили управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації, Донецький обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді разом з регіональними громадськими організаціями Донецькою обласною організацією інвалідів ВОІ СОІУ, Донецькою обласною громадською правозахисною організацією інвалідів «Феміда» та Донецьким регіональним центром з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

 
01.07.2013

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах