Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську відбувся фінал обласного фестивалю «Козацькі розваги»

29-30 червня в Краматорську в центральному парку культури та відпочинку «Ювілейний» Донецьким обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом молоді та спорту Краматорської міської ради організовано та проведено фінал обласного фестивалю «Козацькі розваги».

Взяти участь у фіналі приїхало 32 спортсмени – 16 команд по 2 учасника. Підтримати команди в міському парку зібралося більш ніж 1000 вболівальників.

На урочистому відкритті змагань були присутні почесні гості: директор ДОЦФЗН «Спорт для всіх» Олексій Найденко, начальник відділу молоді та спорту Краматорської міської ради Ольга Ляшенко, отаман Краматорського козацького полку генерал-осавул УК Сергій Задорожний. Змагання відкрили урочистим маршем Краматорського козацького полку.

Програма змагань включала 5 естафет для кожної з команд: «Чумаки», «Колода», «Вправний майстер», «Козацька вдача» та «Чобіток». У перервах між естафетами для учасників та вболівальників показові виступи провели провідні спортсмени спортивних клубів «Айкідо» та «Спринт» (відділення дзюдо та самбо), а також творчий колектив вокального ансамблю «Барви» центру позашкільної роботи Краматорської міської ради. Серед вболівальників були проведені конкурси, за підсумками яких найкращі з учасників були заощаджені цінними призами від адміністрації міста Краматорськ.

Трійця призерів фіналу обласного фестивалю «Козацькі розваги» виглядає наступним чином:

І місце – Краматорськ,

ІІ місце – Дружківка,

ІІІ місце – Артемівськ.

Переможці та призери фіналу були нагороджені кубками, медалями, дипломами, грамотами та цінним призами ДОЦФЗН «Спорт для всіх», відділу молоді та спорту Краматорської міської ради та Краматорського козацького полку.

Команда-переможець з Краматорська в складі Артема Супруна та Ігоря Голубцова візьме участь у фіналі Всеукраїнського фестивалю «Козацькі розваги», який пройде з 5 по 7 липня в Чернігові.

 
01.07.2013

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах