Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Велосипедисти Донеччини виступили в Білій Церкві та Гватемалі

З 7 по 10 квітня в Білій Церкві пройшов відкритий весняний чемпіонат України з велоспорту на шосе в багатоденній гонці серед чоловіків та жінок.

У змаганнях взяли участь 110 спортсменів із 23 команд. Збірну Донецької області представили 5 велосипедистів: Кирило Рогозін, Олександр Деревянко, Данило Кондаков, Данило Нікулін, Віра Борисюк – усі вихованці ОСДЮСШОР з велоспорту.

Багатоденна гонка складалася з 4-х етапів серед чоловіків: гонка-пролог 5 км, групові гонки 120 км та 166 км, індивідуальна гонка на час 20 км, та 4-х етапів серед жінок: пролог 5 км, групові гонки 80 км, 120 км та індивідуальна гонка на час 20 км.

У командному заліку серед чоловіків збірна Донеччини посіла 4 місце, поступившись переможцям з Миколаївської області, срібним призерам із СК «Кольс» (Київ) та бронзовим призерам з Київської області.

Майстер спорту міжнародного класу Валерія Кононенко в цей же час у складі збірної команди України брала участь у відбіркових рейтингових змаганнях, які проходили в Гватемалі. Наша спортсменка посіла сьоме та дев’яте місця в групових гонках 120 км та 140 км.

 
13.04.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах