Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Тхеквондисти Дружківки здобули 14 медалей на Всеукраїнському турнірі «Olympic Star 2016»

9-10 квітня в Полтаві відбувся Всеукраїнський турнір з тхеквондо ВТФ «Olympic Star 2016».

Рекордна кількість учасників з усієї України – більше 700 спортсменів з 25-ти міст – вели боротьбу у 5-ти вікових групах та 76-ти вагових категоріях.

Серед 41-ї команди гідно проявили себе вихованці відділення тхеквондо ВТФ Дитячо-юнацької спортивної школи Дружківської міської ради, які посіли в заліку 5 місце.

Кращими у своїх категоріях стали Єгор Перець (кадети, до 57 кг), Моніка Усенко (молодші юнаки, до 22 кг), Андрій Гарбар (юніори, 78+ кг).

Срібні медалі здобули Микита Гулєвський (юніори, 78+ кг), Данило Прилєпа (юнаки, до 48 кг), Лоліта Нємонова (юнаки, до 40 кг), Дмитро Отришко (юніори, до 63 кг) і Марк Волино (юніори, до 48 кг).

Бронзовими призерами змагань були 6 спортсменів Дружківки: Марк Двібородчин (кадети, до 33 кг), Поліна Тарапата (кадети, до 55 кг), Юлія Червоницька (кадети, 59+ кг), Катерина Пушкіна (молодші юнаки, до 28 кг), Микита Пятак (юніори, до 55 кг), Родіон Радіонов (юніори, до 45 кг).

Змагання проходили згідно стандартів для турнірів високого рівня з використанням електронних жилетів та шоломів, які автоматично фіксують бали при влучному та сильному попаданні.

 
12.04.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах