Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську відбулося спортивне свято, присвячене Дню здоров’я

3 квітня в Краматорську пройшли спортивно-масові заходи, присвячені Всесвітньому Дню здоров’я.

Усі охочі зібралися на площі Миру, де зробили розминку разом із Антоніною Єфремовою – майстром спорту міжнародного класу, учасницею Олімпійських ігор у Афінах та Пекіні. Після цього близько 200 чоловік пробігли вулицями Двірцевою, Ярослава Мудрого, Дружби, Академічною та повернулися до центральної площі міста. Дистанцію в 3,2 кілометри подолали люди різного віку – школярі, студенти, робітнича молодь, пенсіонери.

Після забігу на міській площі відбулися змагання з армрестлінгу, поштовху гирі, присіду з грифом, бурпі, застрибування на платформу та перетягування канату. Паралельно з цим проходили естафети для маленьких дітей.

Почесними гостями та водночас активними учасниками на спортивному святі були начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик та в.о. директора Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко.

«Всесвітній день здоров’я – це свято, покликане допомогти людям усвідомити, як багато в житті людини значить здоров’я. Бережіть себе і свій організм, радійте життю, набувайте хороших звичок, привчайте себе до активного і здорового способу життя, будьте розумними і пам’ятайте, що Ваше здоров’я – у Ваших руках», – зазначив Володимир Мицик.

 
 

Наприкінці свята усі переможці змагань були нагороджені кубками, грамотами та призами.

Організаторами заходу виступили: управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, відділ молоді та спорту Краматорської міської ради, Донецький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Краматорський міський центр «Спорт для всіх» та ГО «Здоровий вибір».

Метою спортивного свята було залучення дітей та молоді до змістовного дозвілля, занять фізичною культурою та спортом, виховання в них свідомості до власного здоров’я та позитивного ставлення до життя.

 

 
04.04.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах