Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні боксери Донеччини провели тренування в соляній шахті у супроводі лікарів ОЛФД

28 березня в Обласному лікарсько-фізкультурному диспансері проходили медичний огляд юні боксери 2000-2001 років народження збірної Донецької області.

Команда, яку представляли спортсмени з Краматорська, Авдіївки, Бахмута, Соледара, Добропілля, Білозерського, Маріуполя, Волновахи, готується до участі в чемпіонаті України з боксу серед юніорів, що проходитиме в квітні у Черкасах.

Боксерів оглядали лікарі диспансеру: невропатолог, ендокринолог, офтальмолог, кардіолог. Були проведені фізичні та функціональні дослідження. Також спортсмени отримали рекомендації лікаря спортивної медицини щодо режиму тренувань, відпочинку, харчування.

З урахуванням провідної ролі планування навантажень під час тренувань боксерів-юніорів, 29 березня був здійснений виїзний лікарсько-педагогічний супровід спостереження до соляної шахти в Соледарі.

На глибині 288 метрів під наглядом лікарів ОЛФД відбулося тренування, під час якого була проведена корекція навантаження спортсменів, медичний моніторинг фізичного стану, надана медико-психологічна консультація щодо майбутніх змагань.

Чисте повітря соляної шахти, дружня атмосфера колективу, взаємодія лікарів і тренерів-педагогів дали змогу боксерам швидко відновитися після спортивних навантажень і налаштуватися на здобуття нових перемог у чемпіонаті України.

 

 
02.04.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах