Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вихованець обласної ДЮСШ для дітей-сиріт бере участь в інтернет-кампанії «Hop, Nederland, hop!»

У Нідерландах проходить інтернет-кампанія «Давай, Нідерланди, давай!» («Hop, Nederland, hop!») на підтримку України напередодні референдуму щодо Угоди про асоціацію з Європейським союзом, що відбудеться 6 квітня.

На сайті «Hop, Nederland, hop!» представлені 10 відеороликів про талановитих українських дітей, які мріють потрапити в Амстердам, побачити Королівство Нідерланди та познайомитися з його жителями.

Організатори кампанії розповіли, що спеціально залучили до проекту двох нідерландських фахівців – одного з кращих режисерів Королівства Теда Ленса та аранжувальника Клааса Берінгса.

«Діти, які взяли участь у проекті, кожен день змінюються, ростуть, пізнають щось нове, освоюють нові межі своїх талантів. Україна теж щодня змінюється на краще. Незалежно від бажання і можливостей політиків, чиновників і бізнесменів, Україну рухає вперед її майбутнє – діти, їхня творчість і енергія.
Тому цей проект – це дар України та її синів і дочок нідерландському народові на знак подяки за підтримку на шляху до нашого прекрасного, європейського завтра», - зазначили автори проекту.

Серед талановитих маленьких українців участь у кампанії «Hop, Nederland, Hop» приймає 11-річний Віктор Аверін, учень Маріупольської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів № 2 Донецької обласної ради, учень навчальної групи з футболу обласної дитячо-юнацької спортивної школи для дітей-сиріт, гравець філії академії «Шахтар».

У відеоролику Віктор демонструє свої здібності в жонглюванні футбольним м’ячем та звертається до нідерландців їхньою мовою.

 
02.04.2016

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах